Stoppet kloak i Hemmet

Det er ofte nødvendig med professionel hjælp, hvis der er problemer med en stoppet kloak. Hemmet er hjemegn for flere autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig.

Vil du gerne have en fast pris på, hvad det koster at få udbedret problemerne med din kloak, kan du prøve at indhente 3 tilbud hos 3Byggetilbud.dk, som vi reklamerer for.

Få 3 uforpligtende tilbud på hjælp til din kloak


I nogle tilfælde kan en stoppet kloak kræve akut hjælp som fx slamsugning, kloakrensning eller kloakspuling. Flere autoriserede kloakmestre har en vagttelefon, som du kan ringe til, hvis du har brug for akut hjælp. Tag et kig på deres hjemmeside for at finde nummeret på deres døgnvagt, hvis du har brug for akut hjælp til en stoppet kloak i Hemmet.

Har du brug for hjælp til en stoppet kloak?

Kloakken stopper altid til på det værst tænkelige tidspunkt. Uanset hvornår det sker, er det altid ubelejligt, upraktisk og måske endda ubehageligt, når der opstår problemer med en stoppet kloak. Det er et problem, som ofte skal løses hurtigt, så husstandens afløb fungerer optimalt igen.

Mange autoriserede kloakmestre kan rykke ud til en stoppet kloak med kort varsel. Det gælder naturligvis også de autoriserede kloakmestre i Hemmet. Flere firmaer tilbyder døgnservice, som du kan ringe til både dag og nat, så du kan få hurtig hjælp.

Tips til selv at afhjælpe en stoppet kloak

Mange af os er blevet gode til at spare på vandet. Vi har måske skiftet toilettet ud til et lavtskyllende toilet og bruger altid det mindste skyl, når vi trækker ud. Uheldigvis er den mængde vand ikke altid nok til at skylle papiret ud, så det kan samle sig i en klump og spærre kloakken. Det kan især være et problem, hvis der ikke er hældning nok på kloakrørene ud til hovedkloakken. Derfor bør du også altid undgå at skylle andre ting som fx rullerne fra toiletpapir, hygiejnebind, bleer og lignende ud i toilettet. Ellers kan der være risiko for, at din kloak stopper til.

Er din kloak stoppet til med toiletpapir, kan du måske løse det ved at hælde en stor spand vand ned i toilettet.

Løser det ikke problemet, kan det være en god idé at tage et kig på din kloakbrønd. Det kan være, at der har samlet sig noget skidt, som du kan spule væk med haveslangen. Virker din kloak stadig ikke ordentlig, eller stopper den hurtigt til igen, bør du ringe til en autoriseret kloakmester.

Kloakmesterens løsning på en stoppet kloak

En autoriseret kloakmester vil naturligvis først afdække, hvad der er årsagen til, at din kloak er stoppet til. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at foretage en tv-inspektion. Der kan nemlig være mange årsager til, at en kloak er blokeret. Måske er dele af kloakken faldet sammen, der er rødder, som kræver rodskæring, eller der har samlet sig en masse skidt og snavs. I nogle tilfælde er løsningen slamsugning eller kloakspuling. I andre tilfælde, hvor det blot er afløbet til dit toilet, bad eller håndvask, der er stoppet til, kan det være nok at rense kloakken.

En dygtig autoriseret kloakmester vil naturligvis fokusere på at afhjælpe dine problemer med kloakken én gang for alle. Derfor er det ikke altid den billigste løsning, der er den bedste for dig. Vælger du en lappeløsning, risikerer du blot, at du gang på gang skal have besøg af en kloakmester, og det kan hurtigt løbe op.

Under alle omstændigheder er det ofte en god idé at kontakte en autoriseret kloakmester, hvis du jævnligt døjer med en stoppet kloak. Hemmet og omegn huser flere autoriserede kloakmestre, som du kan ringe til, hvis den er gal uanset, om du har brug for akut hjælp i form af en døgnvagt eller du kan vente en dag eller to. Det er jo ikke helt billigt, hvis en kloakmester skal rykke ud uden for normal arbejdstid, selv om han tilbyder døgnservice.